Natascha & Patricia

Natascha van Limpt

Sinds ik een pen kon vasthouden, was ik bezig met het schrijven van verhaaltjes. In de jaren die volgden ben ik die hobby altijd blijven uitoefenen, wat in 2016 tot de publicatie van ‘Schaduwen der Verdoemenis’, het eerste deel van de Luotisade-trilogie, leidde. Het tweede deel ‘Gruwelen des verraads’ volgde in het jaar daarna en het afsluitende deel staat voor het begin van 2019 gepland. Tevens is er een verhaal van mij opgenomen in de YA-fantasybundel ‘Brave New Love’.
 
Tijdens de redactie van mijn debuut ontdekte ik hoeveel plezier ik had in het redigeren van een verhaal. Na het behalen van mijn master in de archeologie begon ik een opleiding tot redacteur en op 1 januari 2017 was Van Limpt Redacties een feit. Sindsdien ben ik voor verschillende uitgeverijen werkzaam en huren selfpublishing auteurs mij in om hen te helpen het beste in hun manuscript naar boven te halen. Hiermee heb ik mijn roeping gevonden. Niets geeft meer voldoening dan het helpen realiseren van andermans droom: de uitgave van hun boek.

Meer weten? Kijk op www.vanlimptredacties.nl 

Patricia Verlinde

Mijn hele leven staat in het teken van boeken: ik lees, schrijf en geef ze uit. Ik organiseer met andere auteurs evenementen en heb als hobby het ontwerpen van covers en promotiemateriaal.
In 2014 werd mijn eerste boek uitgegeven, de Young Adult-roman 'Het Antiserum.' In 2016 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ben ik mijn eigen uitgeverij gestart, hier hebben inmiddels vijf auteurs getekend en het bedrijf is nog steeds aan het groeien.
Ik heb een tijdje schrijfcoaching gegeven aan beginnende auteurs, waarbij ik ze de basistechnieken van het schrijven leerde. Hier ben ik mee gestopt omdat ik het niet meer kon combineren met mijn werk voor de uitgeverij en omdat ik een groter doel voor ogen had: het organiseren van een schrijfvakantie!

Meer weten? Kijk op: www.willowtreez.nl