Dagprogramma

Binnenkort zullen we hier iets specifieker op ingaan en ook het definitieve weekprogramma met aankomst- en vertrektijden tonen.
Je kunt ervan uitgaan dat een dag er ongeveer zo uitziet: 

Ontbijtbuffet

Ochtendbijeenkomst

Na het ontbijt zullen Natascha en Patricia op een vaste locatie aanwezig zijn. Hier kun je je vragen stellen of een afspraak maken voor later op de dag voor één op één coaching.

Wil je even met medeauteurs sparren of gewoon ontspannen kletsen? We zorgen dat er een ruimte beschikbaar is waar jullie elkaar de hele dag kunnen opzoeken.

Lunch

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je geen zin hebt om steeds de deur uit te gaan wanneer je lekker in je schrijfflow zit, zal er een lunchpakket bij je huisje worden bezorgd. Deze kan ook op de gemeenschappelijke plaats worden genuttigd. 
 

Workshop


Dinsdag, woensdag en donderdag zal er een workshop plaatsvinden. Je bent niet verplicht deze te volgen. Wij doen ons best om workshops met originele thema's aan te bieden, die zowel voor beginnende auteurs als voor gevorderde auteurs interessant zijn.

Driegangendiner


Elke avond kun je aanschuiven voor een driegangendiner. ledere dag is er een verrassingsmenu waarbij je kunt kiezen voor vlees, vis of vegetarisch. 

Deze week ligt de nadruk op het woord "vakantie". Je bent nergens toe verplicht. Op ieder moment van de dag kun je hulp vragen aan een van de schrijfcoaches en daarnaast is het een mooie manier om te netwerken.

Voor beginnende auteurs is dit een leerzame ervaring, zij worden op weg geholpen bij het schrijven van hun manuscript, leren waar uitgevers en recensenten op letten en kunnen een kijkje nemen in de schrijverswereld.

Ervaren auteurs bieden wij een plek van rust en inspiratie, hulp bij eventuele struikelpunten en de nabijheid van gelijkgestemde zielen. Bij de workshops kiezen we voor thema's die ook hen aanspreken.