Geef je op voor een leerzame en inspiratievolle ervaring om nooit te vergeten!

Tarieven maandag 2-9-2019 t/m vrijdag 6-9-2019


All-Inclusive*  éénpersoons-huisje:       
€ 850,-  

Het is mogelijk de huisjes te delen met een partner, let op dat het een kleine oppervlakte betreft. In dit geval is de prijs p.p.:                       
€ 763,- 

* Dit betreft de kamerhuur; ontbijt, lunch en diner; drank tijdens de maaltijden; coaching en toegang tot de workshops;  1x gratis bowlen en een wandeling onder begeleiding door de Veluwe

Inschrijven kan tot 1 juni.

Online boeken

Boek direct via onze website.

Algemene voorwaarden 

Betalen

Na inschrijving ontvang je van ons een deelfactuur van 30% van het inschrijfgeld. Circa 3 maanden voor aanvang van de vakantie ontvang je een factuur voor het restant.  

Annuleren

• Tot 5 dagen na het insturen van het inschrijfformulier is kosteloze annulering mogelijk.
• Tot 3 maanden voor de startdatum van de schrijfvakantie zullen wij bij annulering een bedrag van 199 euro in rekening brengen.
• Tot 1 maand voor de startdatum van de schrijfvakantie zullen wij bij annulering 50% van het totale inschrijfgeld in rekening brengen.
• Bij annulering binnen 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de schrijfvakantie zal er geen restitutie plaatsvinden.

Nb. Een annuleringsverzekering is altijd aan te raden!

Doorgang schrijfvakantie 

• De schrijfvakantie vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers.
• Bij het niet doorgaan van een vakantie ontvang je tijdig bericht en krijg je je inschrijfgeld terug.
• Uitgeverij Willowtreez en Van Limpt Redacties behoudt zich het recht om in geval van ziekte (of anderszins overmacht) de coach die op de vakantie aanwezig zou zijn te vervangen; workshops te wijzigen of te annuleren; ten alle tijden de vakantie te annuleren. In het laatste geval krijg je altijd het volledige bedrag terug.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info-schrijfvakantie@willowtreez.nl